Voordelen van een complete dakopbouw

Wil je meer ruimte creëren in je woning? Dan kun je kiezen uit verschillende opties. Zo kun je onder meer gaan voor een dakkapel, een aanbouw of een dakopbouw. Gaat jouw voorkeur uit naar een dakopbouw? Dan kun je wederom kiezen uit verschillende varianten. Zo kan er een dakopbouw op een plat dak worden aangelegd, maar ook kun je een complete dakopbouw laten plaatsen op bijvoorbeeld je zolder. Een dergelijke dakopbouw brengt verschillende voordelen met zich mee. Hier vertellen we je graag wat meer over.

Licht, ruimte en extra waarde

Een complete dakopbouw wordt vooral vaak toegepast op huizen met een lage zolder. Als je zolder nu nog te laag is kun je hem eigenlijk alleen maar gebruiken als opslagruimte. Zodra er een dakopbouw geplaatst is kun je direct profiteren van veel meer ruimte en overzicht. Daarnaast wordt in veel gevallen de nok van je woning behoorlijk verhoogd. Hierdoor kun je voortaan gewoon rechtop lopen op je bovenste verdieping. Verder zorgt een opbouw op je dak ook voor veel meer lichtinval. Vanzelfsprekend kun je de dakopbouw voorzien van HR dubbel of zelfs triple glas. Op deze manier is je woning ook direct een stuk beter geïsoleerd. Een ander groot voordeel van een nieuwe dakopbouw plaatsen is de waardevermeerdering. Doordat er meer ruimte wordt toegevoegd, wordt je woning heel wat meer waard. Verder creëer je met een dakopbouw vrij eenvoudig een extra kamer of verdieping. Ook als je gezin groter wordt of je gewoon meer ruimte wilt kun je dus gewoon in je eigen huis blijven wonen.

Bepaal zelf je ideale dakopbouw

Kies je voor een complete dakopbouw van de Aanbouw Expert? Dan heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen en diverse materialen. Zo kun je onder meer kiezen voor een prefab dakopbouw in standaardmaten of een houten dakopbouw die volledig op maat wordt gemaakt voor jouw woning. Verder kun je de opbouw op het schuine of platte dak van je woning laten plaatsen, maar ook is een dakopbouw op je garage mogelijk. Op deze manier kun je dus precies de aanbouw laten plaatsen die je wilt en die jouw huis nóg mooier en fijner maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.